Verbinden van mensen en ideeŽn

Een belangrijk uitgangspunt van onze aanpak is het betrekken van medewerkers bij vraagstukken die spelen binnen het bedrijf. In traditionele top down bedrijven komen ideeën van directie, management of externe adviseurs en worden vertaald naar de werkvloer. Onze aanpak werkt precies andersom: ideeën om slimmer en beter te werken worden op de werkvloer bedacht. Want wie weet er nu beter wat er aan de hand is en wat kan verbeteren dan de medewerkers die het werk uitvoeren?

Verbinden van mensen en ideeën is ingebakken in onze aanpak. Maar samenwerken gaat verder. Wij werken als een netwerk van onafhankelijke en geografisch verspreide bedrijven en professionals samen om de klant oplossingen te leveren die werken.

Uitgebreide kennis door samenwerking met specialistische professionals

Een groep zelfstandige, specialistische bedrijven maakt regelmatig gebruik van elkaars kennis om gezamenlijk opdrachten tot een goed einde te brengen. De adviseurs vormen een team, inzetbaar waar opdrachtgevers en wij dat willen.

Ben je professional (net gestart of al jaren ondernemer) en denk je dat jij van toegevoegde waarde bent? Neem contact op…

Leren van elkaar door samenwerking tussen bedrijven

Veel midden- en kleinbedrijven (MKB) zijn al zo druk met hun dagelijkse core business dat ze nauwelijks tijd hebben om zich ook nog bezig te houden met innovatie. Laat staan dat ze hier de juiste kennis en middelen voor hebben.

Een van de manieren voor MKB-bedrijven om toegang te krijgen tot bronnen waar ze zelfstandig geen beschikking over hebben, is door te samen te werken met andere bedrijven met soortgelijke uitdagingen, aanvullende kennis of raakvlak in de keten. Samenwerkingsverbanden tussen bedrijven gaan bijvoorbeeld over gezamenlijke productontwikkeling of serviceverlening.

Nieuwe inzichten door samenwerken met studenten

Studenten kijken nog onbevangen tegen uw organisatie aan. Ze kijken met verwondering en nieuwsgierigheid naar de wereld om zich heen. De wereld waarin bedrijven te maken hebben met moderne uitdagingen, een wereld die vraagt om vernieuwing.

Met het online platform BIZZnav zetten we op een flexibele manier studenten in bij het bedenken en ontwikkelen van nieuwe strategieën. Juist op het gebied van nieuwe technologie en andere moderne uitdagingen kan de inzet van frisse jonge studenten interessante inzichten opleveren.

Ben je student of docent en wil je weten hoe je mee kunt werken aan interessante projecten bij MKB bedrijven? Neem contact op…