Talenten

....

Zelf controle over je toekomst

Jouw talent voor IT en business intelligence is uniek. En je zoekt een plek waar je dat talent kunt inzetten. Met fijne collega’s en ruimte om jouw talent optimaal te benutten. Een omgeving waar je van toegevoegde waarde kunt zijn en waar je de juiste waardering en beloning krijgt. Werk waar je energie van krijgt!

GROVER zoekt mee naar een passende werkplek voor jou. Dat start met vraag: wat maakt jou bijzonder en wat vind jij leuk om te doen? Waar ligt je kracht en wat zijn je ambities? Met welke (chronische) ziekte of lichamelijke beperking moet op de werkplek rekening gehouden worden? Samen bespreken we wat bij jou past.

GROVER voor jouw

We zijn gestart met de naam GROVER omdat we organisaties GRip-Op-VERbeteringen willen geven. Maar we geven jou graag grip op je toekomst. Bij ons kun jij als data professional terecht voor openstaande vacatures, interim opdrachten én carrière coaching. We gaan graag het gesprek met je aan over de verdere ontwikkeling van jouw IT-carrière, jouw talenten en jouw passie. We bepalen samen welke richting voor jou de juiste is.

Verstop je talent niet – ga (weer) werken

Een chronische ziekte of lichamelijke beperking hoeft echt niet te betekenen dat er geen leuke banen voor je zijn. Samen bespreken we wat bij jou past. Schrijf je in en zoek met ons de mooiste plekken om ervaring op te doen. Plekken waar jij je op je gemak voelt en op het niveau dat bij je past: op hbo- en universitair niveau.

Overzicht van vacatures

!LET OP: Dit gedeelte van de site is in ontwikkeling

BI developer

Data laten werken voor de klant en voor de business, dát is jouw business. In overleg met de interne eindgebruikers en je BI-collega’s ontwerp en bouw je als Senior Business Intelligence (BI) Developer oplossingen die actiegerichte inzichten opleveren.

Data analyst

Je interpreteert vraagstukken en hypothesen op basis van grote hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data uit verschillende bronsystemen. Je voert complexe analyses uit en interpreteert gegevens in verschillende zaken.

Data engineer

Samen met dit team bouw en onderhoud je informatiesystemen en ontwikkel je mee aan nieuwe tools. Dat betekent dat jij je bezighoudt met het beschikbaar maken en structureren van de juiste en volledige dataverzamelingen voor data analisten, business intelligence experts en data scientists.