Wij zijn Grover en realiseren constante groei op een slimme manier voor jouw bedrijf

Wij helpen je te begrijpen wat je klant wil door te experimenteren

Bedrijven als Uber, Airbnb en Dropbox zijn groot geworden zonder enorme marketing budgetten. Zo is Uber binnen 10 jaar gegroeid naar een miljardenbedrijf.

Hoe hebben ze dit zo snel bereikt? Door uit te gaan van het Growth Hacking concept.  Een hippe term maar in het kort gaat het erom dat je groei wil realiseren door op een slimme manier creatieve en innovatieve methoden in te zetten, die we experimenten noemen.

Jij bent vast ook op zoek naar groei, maar wellicht weet je niet wat de beste manier is om dit te realiseren. Je wilt wel innoveren en nieuwe tools inzetten maar weet niet wat voor jouw organisatie relevant is. Grover helpt je graag!

[rad-hl]Hoe kunnen wij jouw hiermee helpen?

[/rad-hl]

We bedenken zoveel mogelijk experimenten die voor jouw bedrijf interessant kunnen zijn en voor groei kunnen zorgen. Die gaan we testen. Bij het bedenken van de experimenten houden we de strategie van je bedrijf altijd in gedachten. Wie zijn je klanten en wil je bereiken? Hierbij zetten we de juiste tools en taktieken in om jouw doel te behalen.

De experimenten zijn kleinschalige aannames die we goedkoop en snel kunnen inzetten. Op deze manier kunnen we snel resultaten in kaart brengen en kijken of de experimenten werken. Zo komen we door verschillende testen uit op die manier die jouw onderneming het beste groei oplevert. Geen standaard methodes dus, want elke onderneming heeft unieke producten die een andere aanpak vragen. Maatwerk dus!

En als iets goed werkt kunnen we dat opschalen en volledig implementeren in je organisatie.

[rad-hl]Diensten

[/rad-hl]

Groei ontwerp

Door in gesprek te gaan over de doelstellingen van je organisatie en dit in kaart brengen, komen we erachter wat er echt belangrijk is en waar kansen liggen om te groeien. Op welke doelgroepen richt je je, wat zijn je marketingkanalen en wat zijn je doelstellingen? Welke kansen zijn er om te verbeteren? Hierdoor ontstaan er ideeën voor experimenten die zouden kunnen gaan werken voor jouw onderneming. Hierbij kijken we dus echt naar wat voor jou organisatie en product relevant is.

Groei sprint

Als we de experimenten in kaart hebben gebracht, helpen we je graag deze te realiseren. Het idee is dat dit snel gedaan wordt zodat er al vlot resultaten zichtbaar worden en op aangestuurd kan worden. Door te doen leer je wat wel en wat niet werkt en daar kunnen we meteen op in springen.

Blog

Ben jij ook klaar om te groeien?