Accuratesse is een superpower!

Buitengewoon Talent

ACCURAAT

Bij onze Buitengewone Talenten staat kwaliteit hoog in vaandel. Ze houden van nauwkeurigheid en precisie. Buitengewone talenten zijn punctueel, grondig, stipt, precies, nauwgezet en minutieus in de afwerking.

Hoe herken je een Buitengewoon Talent:

  • is oplettend, alert en je  werkt geconcentreerd
  • is precies, secuur of punctueel en je kunt foutloos werken
  • kan zich enorm storen aan fouten, onvolledigheden, onnauwkeurigheden en slordigheden
  • werkt ordelijk en systematisch
  • Houdt van orde en rust in jouw werkomgeving
  • Heeft een afstand tot de arbeidsmarkt
  • Heeft een (fysieke of psychosociale) beperking

Onze diensten met Buitengewone Talenten

Data cleaning

Data opschonen is het verwerken, detecteren en/of verwijderen van corrupte of onjuiste gegevens in een database. Zonder een regelmatig data opschoningsproces, kunnen er meerdere problemen ontstaan. Sales teams vertrouwen op CRM-data om op de hoogte te blijven van nieuwe kansen, dus als deze data niet klopt, loopt men kansen mis.

Trainen van AI modellen

Machine learning is een vorm van kunstmatige intelligentie (AI) die is gericht op het bouwen van systemen die van de verwerkte data kunnen leren of data gebruiken om beter te presteren.  Tegenwoordig wordt machine learning overal om ons heen toegepast. Om machine learning goed in te richten heb je training data nodig. Alleen door heel veel te ‘oefenen’ met training data kan het systeem de patronen gaan herkennen en zelf gaan leren.

Waarom

Ik werk... dus ik ben!?

Werk bepaalt tot op grote hoogte de Nederlandse identiteit.

We zijn er trots op dat we zo hard werken, we halen daar de zin van het leven uit. Onze identiteit is onze professionele identiteit.

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hebben in onze maatschappij een grote achterstand.

Alleen al het het aantal mensen met een arbeidsbeperking dat kan en wil werken is circa 1.1 miljoen. 

WAT WE DOEN

Creëer waarde door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden

Succesvol zijn heeft in onze beleving niets te maken met de grootte van je bedrijf, of de hoogte van omzet en winst. Succesvol zijn heeft te maken met de waarde die je weet te creëren. Waarde creëer je door het verbeteren van levens van anderen.

Creëer waarde door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden. Voor hen is zo’n kans, niet vanzelfsprekend. Je maakt impact: want je biedt veel meer dan een baan alleen.  Je biedt de kans om zelfstandig te kunnen wonen of niet meer financieel afhankelijk te zijn van anderen.

|       “Iedereen heeft een beperking, maar bij de meeste valt die niet op.”

> LEES MEER

BEN JE OP ZOEK NAAR WERK!

Grip op je eigen toekomst!

We zijn gestart met de naam GROVER omdat we organisaties GRip-Op-VERbeteringen willen geven. Maar we geven jou graag grip op je toekomst. Bij ons kun jij als data professional terecht voor openstaande vacatures, interim opdrachten én carrière coaching. We gaan graag het gesprek met je aan over de verdere ontwikkeling van jouw IT-carrière, jouw talenten en jouw passie. We bepalen samen welke richting voor jou de juiste is.

Meer weten over Buitengewoon Talent?

Neem contact met ons op!
Bel (06 – 4119 7455) of mail ons!