Import.io is een slimme tool waarmee u razendsnel data van andere websites kunt halen, zonder dat u steeds zelf deze websites hoeft te bezoeken. Hiermee kunt u veel tijd besparen. In dit artikel wil ik uitleggen wat je allemaal met deze tool kunt doen.

Vergelijken

Met import.io kunt u prijzen van concurrenten monitoren en vergelijken. Download afbeeldingen, omschrijvingen en details van de website uw fabrikant. De tool biedt dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse overzichten, waarin u ook kunt zien welke producten nieuw of verdwenen zijn.

Onderzoek

Verzamel met import.io die data die nodig is om aanbevelingen te doen voor een investering. Het probleem is vaak, dat iedereen dezelfde data gebruikt. Verzamel data waar niet iedereen al naar kijkt. Denk aan een overzicht van winkellocaties van uw concurrent. Producten en rentes zoals aangeboden door financiële dienstverleners. Of data in blogs over uw werkveld.

Controle

Wees niet meer afhankelijk van externen om data te verzamelen. Als gevolg verbetert de kwaliteit van de data en heeft u er sneller de beschikking over, omdat u zelf de data verzamelt. Daarnaast kunt u ook meteen aanpassingen doen mocht het nodig zijn. Dit bespaart u ook een hoop kosten.

Zie deze infographic voor hoe de tool werkt:

Bent u geinteresseerd in deze tool, maar laat u dit liever aan experts over? Neem contact met ons op!

Laat een reactie achter.