Kennismaken

Veel veranderingen gaan gepaard met weerstand. Omdat we niet weten wat we van het onbekende kunnen verwachten, is de standaardhouding terughoudendheid. Niet zo vreemd, als je bedenkt dat mensen gewoontedieren zijn. Het bekende aanhouden is dan ook veiliger en aangenamer, ook al zou het onbekende wel eens heel veel moois te bieden kunnen hebben.

Daarom maken we graag eerst kennis met jou en jouw bedrijf. Bij een kop koffie willen wij je graag kennis laten maken met onze kwaliteiten. In dit eerste gesprek krijg je direct van ons inhoudelijke resultaat.

Een frisse blik Weet jij waar je staat?

Veel MKB ondernemers besteden, door de waan van de dag, nauwelijks tijd aan reflectie. Hierdoor missen ze kansen en mogelijkheden, maar ook bedreigingen die op hen afkomen. Wij kijken met een frisse blik. Niet alleen naar jouw organisatie, wij kijken met verwondering en nieuwsgierigheid naar de wereld om ons heen. Wij helpen je nieuwe mogelijkheden te ontdekken en inspireren je over digitale mogelijkheden.

>>We helpen uiteraard graag bij het aanpakken van eventuele verbeterpunten. 


Een strategie check

Jouw website is een belangrijk visitekaartjes van je bedrijf. Maar hoe staat het met de rest van je online aanwezigheid? Voldoet jouw online aanwezigheid aan alle eisen? Heb je duidelijke doelstellingen geformuleerd? Sluit het aan bij je positionering? Hebben klanten online hetzelfde beeld van jouw bedrijf als offline? Is het online duidelijk waar jouw bedrijf voor staat?

>>Wij kijken met een kritische blik naar de online aanwezigheid en beoordelen deze op een aantal criteria


Smart Industry voor beginners

Je hoort wat de nieuwe trend Smart Industry voor jou kan betekenen. Wij hebben de verschillende technologieën op een rij gezet en laten zien hoe je zelf eenvoudig aan de slag kunt. Naast de technologieën staan we ook stil bij de filosofie achter Smart Industry en wat het voor jou kan betekenen. Aan de hand van een aantal concrete tips krijg je een beeld van de consequenties voor jouw bedrijf.

>> Overtuigd dat je aan de slag moet met de digitale transformatie? kies een strategie en ontwerp